Εργαστήρι Σαπωνοποιίας – Ποιότητα – Καινοτομία - Εξωστρέφεια

Με σεβασμό στην παράδοση και όρεξη για καινοτόμες δημιουργίες σαπωνοποίησης ξεκινήσαμε το εργαστήρι σαπωνοποιίας Worksoap τov Οκτώβριο του 2013.

Η χρόνια ενασχόληση με την παραγωγή παραδοσιακού σαπουνιού από ελαιόλαδο, καθώς και η πολυετής μαθητεία στην παραγωγή παραδοσιακών σαπουνιών αποτέλεσαν το εφαλτήριο της αρχικής ενασχόλησης.

Με παρότρυνση φίλων και συνεργατών ξεκίνησαν οι πειραματισμοί και η θετική ανατροφοδότηση στα παραγόμενα προϊόντα. Το εργαστήριο Worksoapείναι πλέον στην ευχάριστη θέση της παραγωγής 6 ιδιαίτερων σαπουνιών με βάση το ελαιόλαδο. Τα προϊόντα μας, όμως, εμπλουτίστηκαν με την προσθήκη ελαίων με συμπληρωματικές ιδιότητες προς το ελαιόλαδο.

Παράλληλα, στο επισκέψιμο εργαστήριο μας αναπτύσσουμε σεμινάρια για ενήλικες και για παιδιά σχετικά με την παραγωγή του σαπουνιού. Ενώ, σε επιλεγμένους χώρους δύναται να μεταφερθούν βιωματικά σεμινάρια.

Σαν εργαστήριο στοχεύουμε στην ενδελεχή έρευνα βέλτιστης σαπωνοποίησης με τη ψυχρή μέθοδο μέσα από μια δυναμική παραγωγική διαδικασία. Επιδίωξη μας η διάθεση καινοτομιών & ποιοτικών προϊόντων.

Follow us on Instagram

    kopi%20sapoynioy.jpg